Дякуємо за допомогу ученицям НВК№4

2014-09-17

/Files/photogallery/961/DSCN3615.jpg

На минулому тижні навчально-реабілітаційний центр для неповносправних дітей «Насіння надії» оголосив про цікаву і потрібну ініціативу батьків, що виховують дітей з інвалідністю, а саме пошиття подушок для солдат у зоні АТО.

Ми запрошували всіх бажаючих приєднатися до наповнення вже пошитих подушок синтепоном, повідомлялося, що ця робота буде відбуватися щоп’ятниці.

Дуже приємно зазначити, що на запрошення відгукнулися небайдужі школярки з НВК №4, а саме Катерина Мосюйда, Анна Лавренюк, Дарина Гула, Вероніка Янковська. Дівчата завітали до центру соціокультурної та активної реабілітації «На рівних», де і відбувалося наповнення подушок, на запрошення своєї однокласниці Лізи Назарової та її мами Наталії.

Учениці 7-б класу дуже допомогли у роботі і справа пішла швидше, так за 3 години разом з членами громадської організації «Насіння надії» встигли наповнити 6 подушок. Ми щиро вдячні за таку допомогу і запрошуємо до співпраці всіх бажаючих. Бо замість страху, злих слів на адресу ворога та безсилих сліз, краще зробити щось корисне для солдат – це ефективніше.

Тож нагадуємо: будь ласка всі, кому не байдуже, приходьте щоп’ятниці о 13 годині у центр «На рівних» що по вулиці вул. Європейська 106 (К. Лібкнехта) приміщення БМГОІВ «Стимул». Будемо раді допомозі та душевному спілкуванню.

Центр «Насіння Надії»
та центр реабілітації «На рівних».

/Files/photogallery/961/DSCN3614.jpg/Files/photogallery/961/DSCN3618.jpg/Files/photogallery/961/01.jpg/Files/photogallery/961/DSCN3620.jpg

Кiлькiсть переглядiв: 289

Коментарi