Приєднуйтесь до доброї справи!!!

2014-09-08

/Files/photogallery/857/DSCN3552.jpg

Шановні батьки та діти! У важкий час, що нині є у країні всі наші думки звернені на те, аби на нашій землі настав мир. Усі прагнуть приблизити кінець воєнних дій на сході України.

Кожен допомагає тим, чим може. Батьківський комітет центру «Насіння Надії» виступив з ідеєю, пошити для наших солдат, м’які подушки, та відправити у зону АТО, ідея почала втілюватись в життя.

Подушки вже зшиті, тепер їх треба набити наповнювачем, ця робота зовсім не важка, з нею можуть впоратися навіть діти, однак вона займає досить багато часу, але, якби робочих рук було більше, робота пішла б швидше.

Нині нам дуже потрібні ваші руки, будь ласка всі, кому не байдуже, приходьте щоп’ятниці о 13 годині у центр «На рівних» що по вулиці вул. Європейська 106 (К. Лібкнехта) приміщення БМГОІВ «Стимул» беріть з собою діток.

Це найменше, що ми могли б зробити для тих, хто боронить нас усіх від біди, а подушка зроблена з любов’ю, до котрої доклалися дитячі рученятка, може слугувати солдатику справжнім оберегом. Давайте не будемо байдужими.

Кiлькiсть переглядiв: 281

Коментарi